Veskene vi drømmer om akkurat nå

Det er kaldt og hustrig i Norge rundt disse jul- og vintertider, men før du vet det vil våren komme som et skudd. Er du klar for neste års vesketrender? Her er det mye forskjellig å ta tak i, og det blir uten tvil et spennende år der alt er mulig!

Skulderveske

Den gode, gamle skulderveska er fortsatt viktig i 2017, og det er lett å forstå hvorfor. Å kunne ha begge hendene fri til å sjekke mobilene eller holde kaffen er kjempepraktisk, og sammen med metalldetaljer, farget lær og og former som nærmest ligner bøker er du klar for en tur på cafe med vennegjengen. Her er det også mange stiler som alle kommer i år, både vintage, blomsterbroderi, farget lær, store former og lange frynser.

Sære vesker

En av de heteste trendene for 2017 er vesker som ikke helt ser ut som vesker. Har du lyst til å jazze deg opp litt ekstra før du går ned i casinoet på ferie? Fra de store motehusene ser vi ting som vesker som ser ut som lysekroner, en stabel bøker, en hund, Askepotts vogn, eller bare en gigantisk trådsnelle. Vis deg fra din sprøeste og morsomste side, dette er året!

Jo mindre, jo bedre

Klarer du deg uten sminke, favorittboken og hårprodukter når du er på fest eller ute på byen? Det oppfordrer nemlig flere motehus til gjennom bittesmå vesker hvor det knapt er plass til en leppestift eller smarttelefonen. Trendy metallenker og frynser er tilstede også her.

Myk, deilig fløyel

Fløyel har lenge vært en klassiker for stilrene og elegante kvinner som vet hva de vil. Det er også et stoff som lenge har vært populært rundt julebord og andre vintertilstelninger. Finnes det en bedre måte å gi inntrykk av både varme og eleganse til jul enn å vise deg frem i din beste fløyelskjole med matchende veske og metalldetaljer? Her kan du velge mellom stramme, små vesker og store, løse bager. Det blir nesten ikke bedre.

To på en gang

Denne trenden begynte så smått allerede i 2016, men nå kommer den til å slå til for fullt. Her kan du gjerne kombinere en stor, vintage bag eller en bag med frynser med de mer stilriktige, bittesmå veskene. Et annet alternativ er å kjøpe to vesker i et sett for en sikker match. Få med deg alt du trenger, samtidig som du slipper å bruke unødvendig tid og energi på å lete etter de viktigste tingene!