Hårprodukter jeg anbefaler

Det er ikke lett å finne frem i mylderet av hårprodukter som finnes der ute i disse dager. Ønsker du å prøve noe nytt, eller har du akkurat begynt å pynte håret litt ekstra? Her finner du et par produkter som virkelig kan anbefales, og forhåpentligvis finnes det noe for enhver smak.

For kvinner

Er du klar for julefesten, eller ser du fremdeles etter inspirasjon? Her får du et par forslag som hjelper deg å holde frisyren på plass.

 • Tigi, Bedhead Smalltalk
  Dersom du bare kjøper ett hårprodukt, så kjøp gjerne dette. 3-i-1 Bedhead Smalltalk fra Tigi både løfter, tilfører fuktighet og gir lett hold. Kan brukes både som finish og til definering, og er en stor favoritt hos mange kvinner.
 • Kiss My Face, Easy Hold Styling Mousse
  Er du opptatt av planeten samtidig som du ønsker å se bra ut? Da er Kiss My Face et godt valg. Akkurat like effektiv som din vanlige mousse, men uten alle de skadelige kjemikaliene.
 • Batiste, Dry Shampoo Blush
  Et lite vidunder å ha i
  vesken når du er ute på farten. Denne tørrsjampoen får fantastiske anmeldelser både for hvor effektiv den er, den gode lukten, og at den er liten og nett, og dermed lett å ta med seg.

For menn

I de senere årene har det blitt mer og mer vanlig for menn å bruke skjønnhetsprodukter, og hvorfor skulle de ikke det? Det er da like morsomt for menn å føle seg velpleide og tiltrekkende eller leke med forskjellige stiler, så uten videre om og men, her kommer noen gode produkter som hjelper deg å holde sveisen på plass.

 • Hanz de Fuko, Hybridized Wax
  Dette sies å være David Beckhams førstevalg når det kommer til hårprodukter. Brukes med måte og passer aller best til kort og halvlangt hår. Se ut som du er klar for et moteshow neste gang du drar på
  casino i utlandet!
 • Redken Working Wax Manouver
  En klassiker som fremdeles ikke har gått av moten. Redken vet hva de gjør og leverer det de lover. En relativt myk voks som er drøy i bruk, burde passe for de fleste.
 • Toni & Guy, Saltwater spray
  Ønsker du ikke å bruke voks, eller vil du bare ha litt kontroll i en ellers rufsete stil? Saltvannsspray er produktet for deg. Gir deg litt kontroll, samtidig som du får en stil som gir assosiasjoner til sommer, sol og bading.