Finn den perfekte julekjolen

Det er alltid utfordrende å skulle finne noe nytt og spennende til jul. Mange går for den tradisjonelle julerøde fargen med stort hell, men det finnes også flere som ønsker å prøve noe nytt. Er du klar for 2017? Kanskje kan du bruke julen på å teste ut noen av de heteste trendene som er på full fremmarsj i motehus rundt omkring i verden, eller går du for den vakre klassikeren som henger innerst i skapet og fiskes frem nettopp til jul? Uansett hva som gjør julen god for deg, kan den alltids gjøres bedre med en liten tur til frisøren eller på SPA før festlighetene tar til for fullt.

Rødt

Hva ville julen vært uten rødt? Mindre tradisjonell i alle fall. En klassisk fløyelskjole med vakkert snitt er en tidløs slager som det er vanskelig å gjøre feil med på julekvelden. Kan også med hell brukes på casino. Her kan du også variere ganske mye avhengig av egne preferanser. Går du for en kraftig nisserød, eller foretrekker du en dypere og mer elegant vinrød med lange ermer, eller kanskje stropper sammen med et tynt sjal? Sistnevnte blir garantert en trygg og vakker slager for familieselskaper med bestemor og hele slekten.

Sølv

Metallisk og spesielt sølv er en av de fargene som har vært dratt frem på catwalken for det kommende året. Vær føre var og fei alle av banen i en glitrende kreasjon med langt skjørt og dyp rygg. Du vil uten tvil bli festens midtpunkt! Dette vil kanskje ikke være ditt førstevalg på familiefesten, men hva med til romjulsfesten eller nyttårsfesten med venner og kjente? Sølv og mørkeblått er klassiske valg som stadig er en slager til nyttårsfesten i større og mindre grad.

Dobbelmatch

Liker du å gå dine egne veier? En av trendene som kommer og går, men som desidert kommer til neste år, må være «overmatchede» antrekk. La kjolen, vesken, og kanskje til og med sko og hatt alle være laget av det samme mønsteret eller ensfarget. Du vil garantert få mye oppmerksomhet for din solide stilsans og vågale kreativitet. Her kan du leke med farger og former på måter som kanskje ikke skulle virket, men som absolutt gjør det allikevel.

Å matche kjolen til festen

Er du fremdeles ikke helt sikker på hva du ønsker å ha på deg? Eller er du redd for hva den gamle tanten vil si? Hva du velger vil i stor grad påvirkes av hva du føler deg mest komfortabel med. Selv den vakreste kjole vil kunne risikere å se rar og formløs ut dersom du ser utilpass og ukomfortabel ut i den, mens en kjole som burde vært kjedelig lett kan stråle dersom du virkelig føler deg vel i den. Selvsikkerhet synes, og det er få ting som hjelper vår selvsikkerhet som en liten tur til frisøren på forhånd. Det behøver ikke være en helt ny frisyre, selv om mange bruker frisøren som en belønning til seg selv når de har klart noe spesielt utfordrende eller trenger en oppmuntring.