De beste skjønnhetsproduktene for menn

Har du lyst til å stelle litt ekstra godt med deg selv i år, eller ønsker du å gi noe til mannen i ditt liv som ikke alltid er like flink til å ta vare på seg selv når huden hans blir tørr og sprekker? Heldigvis blir det stadig mer slik at skjønnhetsprodukter ikke bare er forbeholdt kvinner. Dagens moderne mann kan også lett unne seg en skjønnhetsbehandling på SPA eller en deilig massasje. Kombiner det hele med et gavekort til frisøren – og plutselig vil du føle deg som en helt ny mann!

Bulldog

Merket Bulldog har raskt blitt en klassiker blant menn i alle aldre. Her finner du alt fra barberingskrem eller skjeggolje til fuktighetskrem og dusjsåpe. Duften er god og passer til det meste, fra julefesten til møtet med sjefen. Hvis du føler deg vel er det også hakket lettere å føle seg som en vinner neste gang du er i utlandet og velger å lade ut med en elegant tur på casino.Det er lett for mange menn å tenke at balsam er noe kvinner med langt hår trenger, og samtidig glemme at det i dag har blitt stadig vanligere for menn å ha både langt hår og langt skjegg. Dette behøver også ekstra stell, og det er mange menn som opplever tørr og sår hud under skjegget. Da kan det være en fordel å gå til innkjøp av enten skjegg balsam, skjeggolje eller annet produkt som er rettet nettopp mot helsen til både skjegg og huden under, og her har Bulldog et rikt utvalg med noe for alle og enhver.

Gaia, Face Cream

Gaia tilbyr en hel serie med hudpleieprodukter for menn, og her er det mye bra å hente. Det kan være lett å strekke seg etter en bodylotion eller helt generell fuktighetskrem når du skal smøre ansiktet, men dersom du bruker produkter som ikke er tilpasset den følsomme huden i ansiktet, så kan dette lett gi utbrudd av kviser og fet hud. Gå derfor heller til innkjøp av en dedikert krem til ansiktet, og før du vet ordet av det kan du se ut som en skikkelig kjekkas fra de beste spilleautomatene.

Jean Paul Gaultier, Le Male Deo

Lenge var valget for menn enten å lukte Axe eller Old Spice. Den tiden er heldigvis forbi, og menn i dag kan utrykke sin personalitet og glød på lik linje som kvinner gjennom valg av duft og hårfrisyre. Jean Paul har lenge vært førstevalget for stilsikre menn som ønsker å vise hele verden at de har stil og ikke er redd for å vise det.

Clarins, After Shave soother

For de mennene som ikke ønsker å gro et langt, fyldig skjegg, eller som ønsker mer kontrollert skjeggvekst, så har vel alle opplevd den intense kløe og rødhet som kan følge en tett barbering. For å unngå tørr hud som følge av jevnlig barbering, så er det absolutt å anbefale å gå til innkjøp av et produkt som tar vare på huden etterpå, og her er Clarins et godt valg.