De beste frisørene i Oslo

Når du skal virkelig stelle pent med deg selv, så er en tur til frisøren alltid et godt valg. Her får du oppmerksomme profesjonelle, en deilig vask og ofte den utrolig fine følelsen av hår som er så lett at du nesten ikke kan tro det. Det er flere frisører å velge mellom i Oslo, og det kan være greit å gjøre litt forhåndsarbeid dersom du ikke allerede har en favoritt i byen.

Headmasters

Headmasters er en stor kjede, og det er lett å forstå hvorfor. Den moderne atmosfæren sammen med de høyst profesjonelle frisørene gjør at du føler deg i trygge hender – uansett hvilken avdeling du går til. Her kan du trygt vise frem hva du ønsker, være det seg noe som skal matche den nye vesken, eller en helt ny sveis til julekjolen. Vis eller forklar hva du vil ha, len deg tilbake, og føl deg trygg på at du er i gode hender.

Kutt

Kutt på Grünerløkka tar deg tilbake til 50-tallet med sin herlig gjennomførte stil og komfortable lokaler. Ble du inspirert og helt klar for en ny frisyre? Ta med deg bildet eller forklar som best du kan og vit at Kutt virkelig vet hva de gjør. Ønsker du å se ut som en klassisk spillekarakter fra en spilleautomat, eller bare digger du den nye sveisen til favorittskuespilleren din? Kutt vet hvordan!

Gevir

Dersom du virkelig skal skjemme deg bort og har nettopp vunnet i casino, så er kanskje toppsalongen Gevir noe for deg. Her har de fikset og satt opp håret til flere kjente skuespillere og artister i Norge, og flere ganger har de sørget for stylingen på forsiden av Elle. Du føle deg trygg på at du virkelig er i de mest profesjonelle hender hvis du går til teamet på Gevir øverst i Birkelunden.

Hendrix Hair

En liste over frisører i Oslo ville ikke vært komplett uten å inkludere Hendrix Hair. Hendrix har flere salonger både i Oslo og ellers i Norge, og har vært dratt frem flere ganger både av kjendiser og profilerte bloggere som Fotballfrue. Med sitt moderne og stilsikre interiør kan du være sikker på at de ansatte stiller like høye krav til seg selv og sitt arbeid som du ville gjort. Ikke bare er de gode på den klassiske hårklippen, Hendrix er også ledende når det gjelder sømløse ekstensjoner.